Disclaimer

De coach online doet haar best om bezoekers van de site zo goed mogelijk te informeren. De informatie op deze site is dan ook met grote zorg samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. Iedere aansprakelijkheid voor onjuistheden, onvolledigheden of eventuele gevolgen van handelen op grond van informatie op deze site sluit De coach online uit.
Deze site bevat links naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit andere sites een link gelegd naar deze site. De coach online is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.
De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij De coach online. Informatie van de site mag niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van De coach online.
Aan de informatie op deze site, kan op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. De informatie op de site kan door De coach online worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Inloggen
Demo

Wilt u een demonstratie hoe de coaching online in zijn werk gaat, log dan in met naam ‘demo’ en wachtwoord ‘demo’.

Contact

Zijlweg 199
2015 CK Haarlem

M:
06 50635742
M:
06 22909072


Uitendaal coaching